CAMINADA DEL VIDRANÈS

Un total de 631 persones  han  participat aquest diumenge 20 de maig a  la X Caminada del Vidranès. Tothom ha  pogut gaudir d’un dia esplèndid i amb un paisatge immillorable  gràcies a les plogudes d’aquest mes de maig que han fet que el verd del paisatge del Vidranès brilles més que mai. Enguany  en motiu de la celebració del  desè  aniversari s’ha fet  un esdeveniment més festiu,  els Gegants de Vidrà , l’Hilari i la Llúcia  i els grallers de Sant Pere de Torelló han estat presents durant tot el matí   en el primer avituallament situat al  Km. 6, al  Morro del Quer, un lloc privilegiat del municipi Vidrà  amb un mirador i unes vistes impressionants.

La caminada  comptava amb dos recorreguts un de 14 Km, amb un desnivell positiu de 649 metres  i l’altre de 19’50 Km. amb un desnivell 876 metres. I ha transcorregut per llocs veritablement feréstecs,  recòndits i d’una indubtable bellesa. .A l’arribada de l’excursió els participants que han volgut se’ls hi ha ofert el servei de dutxes . I també   se’ls ha obsequiat amb una cervesa.  Així tothom ha  quedat prou  recuperat i amb ganes de tornar en un altre edició.

Aquesta caminada que cada any es fa pel terme de Vidrà,  fins ara no ha repetit mai cap recorregut, així els participants que any rere any tornant coneixen nous camins de Vidrà. D’aquesta manera també se’n recuperen alguns que havien quedat bruts i intransitables.

Els organitzadors estan molt satisfets perquè han vist que any rere any han augmentat les inscripcions i tothom que hi participa marxa molt satisfet i repeteix l’any següent.

IMG_20180520_085159